sitemap
terug naar de welkomspagina... over Masters In... welke diensten levert Masters In... een overzicht van enkele projecten... de contactgegevens van Masters In...

OVER ONS

Wellicht vraagt u zich af wat wij voor u kunnen betekenen: heeft u een idee en zoekt u iemand om samen mee het idee uit te werken? Zoekt u misschien iemand om een specifiek projectonderdeel uit te werken? Of komt u personeel te kort en zoekt u een tijdelijke aanvulling voor uw projectteam?

In al deze gevallen is Masters In de partij om zaken mee te doen.


Offertebasis

Wanneer u als klant een vast budget te besteden heeft kunt u voor bepaalde diensten van te voren een prijs bespreken. Binnen de kaders van budget en planning zal Masters In u een op maat gesneden ontwerp leveren.

Uurbasis

Soms is het moeilijkin te schatten hoeveel tijd een project zal kosten, bijvoorbeeld conceptontwikkeling of het maken van een prototype. Voor dergelijke projecten hanteert Masters In een uurtarief, de hoogte hiervan is afhankelijk van of het grafische of ingenieurs-werkzaamheden betreft. Na overleg is er een bepaald streefbudget in overleg vast te stellen. Natuurlijk zal u als klant nauwkeurig bij de voortgang van het project worden betrokken zodat u controle houdt over zowel het budget als voortgang.

Projectondersteuning op locatie

Voor sommige specialistische of langdurige projecten kan Masters In werkzaamheden verrichten bij u op locatie. Afhankelijk van de werkzaamheden en locatie is hiervoor een afwijkend tarief te bespreken. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

omhoog


Architecten/interieurontwerpers Productiebedrijven
- 3D-visualisaties en -animaties
- engineering
- 3D-/2D-CAD

- engineering
- research & development
- 3D-/2D-CAD
- prototyping
   
Grafische dienstverleners Productontwikkelaars
- grafische vormgeving
- 3D-visualisaties en -animaties
- drukwerk
- digitale media
- 3D-visualisaties en -animaties
- engineering
- research & development
- 3D-/2D-CAD
- FEM-analyses
- prototyping
   
Ingenieursbureaus Overige branches
- engineering
- research & development
- 3D-/2D-CAD
- FEM-analyses
Masters In is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en laat zich niet beperken door branches of werkvelden. Denkt u dat Masters In iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

omhoog


Op alle diensten van Masters In zijn de algemene voorwaarden van toepassing.