sitemap
terug naar de welkomspagina... over Masters In... welke diensten levert Masters In... een overzicht van enkele projecten... de contactgegevens van Masters In...

NIEUWS


Masters In voelt zich betrokken bij organisaties die zich bezig houden met sport, en met name de ontwikkeling ervan binnen Nederland. Een sport in opkomst is het canyoningen waarbij het accent, naast het vermaak, ligt op het veilig beoefenen van een extreme sport. Om de Nederlandse Canyoning Bond te steunen in haar activiteiten sponsort Masters In de NCB om op deze manier de sport te professionaliseren.

www.nederlandsecanyoningbond.nl


Voor de Hogeschool van Amsterdam gaat Masters In een aantal groepen begeleiden tijdens de introductieweek. De samenwerking is bedoeld om toekomstige ingenieurs al in een vroeg stadium kennis te laten maken met het bedrijfsleven. Naast het bijdragen aan de kennis van de toekomstig ingenieurs vindt Masters Inhet motiveren van de studenten minstens even belangrijk.


Met het ontwerp voor een universele lader voor mobiele telefoons heeft Masters In een publicatie behaald in De Ingenieur, het vakblad voor ingenieurs. In de rubriek 'het ontwerp' werd het ontwerp uitvoerig onder de loep genomen.


Vanaf vandaag heeft de website van Masters In een nieuw uiterlijk. Met name het design is ingrijpend veranderd. Ook is de technische opbouw aangepast om in de toekomst een persoonlijke inlogpagina mogelijk te maken voor zakenrelaties van Masters In.


Het metaalbewerkingsbedrijf Innodry heeft een nieuw onderkomen. Voor de bestaande relaties was er een open dag georganiseerd om een indruk te krijgen van het nieuwe bedrijfspand en nieuwe machines. Ook is de samenwerking tussen Masters In en Innodry onder de aandacht gebracht. Door de samenwerking worden de huidige diensten van Innodry aangevuld met engineeringsdiensten van Masters In.


omhoog