sitemap
terug naar de welkomspagina... over Masters In... welke diensten levert Masters In... een overzicht van enkele projecten... de contactgegevens van Masters In...

DIENSTEN

Masters In biedt u diensten aan in een viertal catergorieen: (3D-)Visualisatie, engineering, prototyping en grafisch ontwerp. In het rechter menu treft u een overzicht aan. Door op de gewenste dienst te drukken krijgt u meer informatie hierover en wat Masters In voor u kan betekenen.MASTERS IN VISUALISATION

Masters In Visualisatie
 
In het huidige ontwerpproces is een digitale 3D-weergave van constructies, inrichtingen en producten niet meer weg te denken. Een goede visualisatie kan investeerders overtuigen of media-aandacht generenen. Of het nu gaat om visualisaties van interieurs of om mechanische constructies, Masters In geeft uw idee vorm. In ons portfolio vindt u voorbeelden van reeds voltooide projecten.


MASTERS IN ENGINEERING

Masters In 3D-CAD ontwerp
 
Masters In biedt engineering en R&D-diensten aan in alle fasen van het ontwerp, zo kan er een totaaloplossing geboden worden. Om bijvoorbeeld vanuit een idee een opdracht uit te werken met als resultaat een prototype. Ook is het mogelijk om een deelproces te laten uitvoeren door Masters In; bijvoorbeeld de technische haalbaarheid van gevorderde ontwerpen te laten toetsen door middel van een FEM-analyse.


MASTERS IN PROTOTYPING

Masters In Prototyping
 
Wanneer een ontwerp alle fasen op papier heeft doorlopen is de volgende stap het maken van een prototype. Masters In heeft de beschikking over diverse moderne CNC gestuurde draai- en freesmachines en een ruime werkplaats. Zowel enkele stuks als kleine producties behoort tot de mogelijkheid.

omhoog

VISUALISATIE

Conceptontwikkeling
Visualisatie
Animatie

ENGINEERING

Productontwerp
3D-CAD ontwerp
FEM-analyses

PROTOTYPING

Prototype vervaardiging
Banner Masters In